De razende reporter hier: Allereerst wil ik de familie de gram condoleren met het verlies van hun dierbare oma, moeder en schoonmoeder. Heel veel sterkte toegewenst namens Hedel 4. Vandaag op deze regenachtige dag moesten de rebellen het opnemen tegen ojc Rosmalen 123. Zo als gewoonlijk gebeurde er bij aanvang van de wedstrijd weer van alles. Zo moest onze rensel heutse uit zijn bed schoppen anders was die te laat. Kwam onze Joey na de club zonder tas en lag hij zelfs volgens mij nog op bed. Als laatste en klap op de vuurpijl kwamen onze gebroeders van opstal zoals gewoonlijk te laat. Volgens mij waren ze Ajax tv aan het kijken. Laten we verder gaan naar het opkleden. Hier werd als vanouds weer een modeshow gelopen om de nieuwe kleding aan te meten voor na de winterstop. Dit was een risicovolle sessie omdat er geen rekening gehouden word met de kerstkilo’s. Voor sommige van ons waren dan ook de grote maten te Voorschoten gehaald en er waren er ook bij waar we naar maatje 176 gekeken hebben. Laten we verder gaan naar de warming up. Hier gebeurde vrij weinig wel leek het op een kleine vorm van waterpolo. Laten we verder gaan naar de de wedstrijd. Die stond onder leiding van onze Sebastiaan Scheij. Die mocht aan treden in zijn apenpakkie in plaats van zijn keepers tenue. Om exact 11:00 floot hij voor de start van de 1e helft. Hedel begon rommelig en kreeg niet echt grip op de wedstrijd. Dit resulteerde er dan ook in dat ojc wat meer aan de bal was dan Hedel. Uiteindelijk gebeurde dan ook het geen wat niemand had verwacht. Een “voet”baller van ojc besloot van een meter of 25 op doel te schieten en deze verdween dan ook achter onze baksteen.(baksteen stond naast het doel te keepen) 0-1 voor de bezoekers. Dit was wel het moment dat Hedel maar besloot om toch maar uit de kleedkamer te komen. Hedel kreeg ook meer grip op de wedstrijd en dit resulteerde dan ook in een aantal mooie acties onze dendwaal stuurde er een op een mooie wijze het bos in echt kwam hier geen doelpunt uit. Wel was onze mossel vandaag op dreef. Kort na de actie van dendwaal tekende onze mossel dan ook de 1-1 op het bord. Hedel rook meer en wou door. Inmiddels begon het steeds harder te regenen en waren de wissels gezegend want die zaten lekker droog. Echter de verzopen katten op het veld hielden het niet droog want onze Mart besloot na een mooie solo de bal af te geven op onze mossel en die tekende voor de 2e van de dag en ook de 2e voor hedel. 2-1 na de 2-1 besloot Hedel door te gaan en maakte mossel zijn 3e van de dag met kleine hulp van de keeper.(deze staat voor de nominatie van meest afschuwelijk goal van het seizoen). Na de 3-1 gebeurde er weinig en was het dan ook tijd voor de thee. In de rust gebeurde er weinig echter werd er gewacht door de scheids tot het droog was om de kunstmatige wei weer in te gaan. In de tweede helft ging Hedel goed van start echt was ojc al op de slachtbank gelegd. Hedel bleef in de tweede helft druk zetten echter resulteerde dit niet echt in grote kansen. Rensel speelde zijn slechtste wedstrijd van zijn carrière en dit beloonde hij dan ook met de meest afschuwelijk goal van het seizoen. De keeper schoot de bal uit tegen hem aan en verdween in het doel.4-1. Kor hierna. Besloot onze mossel dat het nog niet genoeg was voor hem. Na een geweldige slechte voorzet van hem zelf kwam de bal weer voor zijn voeten en besloot mossel de 5-1 binnen te schieten. Er gebeurde tijdens de 2e helft voetballend gezien vrij weinig. Zal het hier dan maar ook bij houden. Al met al een goeie pot voetbal echter voor sommige van ons misschien toch een rede om terug te gaan naar de tekentafel om te kijken wat er niet goed ging vandaag. Zoals elke week zijn er ook deze week weer een aantal wist u datjes de Revu gepasseerd: Wist u dat onze heutse vandaag bijna de laat is gekomen. Hij had zijn wekker staan op 09:55 terwijl we om 10:00 aanwezig diende te zijn. Wist u dat onze Tim vandaag naar de slager is geweest voor een nieuwe hamlap Wist u dat onze Martin vandaag in de draaimolen zat Wist u dat onze Joey vandaag fysiek aanwezig was en geestelijk nog op bed lag Wist u dat onze Dennis en Stefan Ajax tv verkiezen boven op tijd te komen. Wist u dat onze baksteen vandaag gesolliciteerd heeft bij Eric Meijers(manman man wat een k*t keeper werd er geroepen na de 0-1) Wist u dat onze mossel topscoorder is van Hedel 4 Wist u dat onze Indy in de 1e helft start problemen had met zijn brommer Wist u dat onze Mart het geweldig vind om rechtshalf te staan Wist u dat onze rensel vandaag echt slecht gevoetbald heeft Wist u dat onze rensel dacht dat het beter zou gaan als hij erin kwam echter was dit niet zo Wist u dat onze rensel een dringend telefoontje kreeg tijdens de wedstrijd( hij kreeg de bal op zijn oor) Wist u dat onze Youri liever niet scoort als hij een slecht wedstrijd heeft gevoetbald(ik vroeg mijzelf als af waarom die niet gescoord heeft) Wist u dat onze Dennis vandaag in de eerste 70 minuten op zijn best was Wist u dat onze Stefan vandaag diverse boswandelingen heeft gemaakt als vanouds. Wist u dat onze Youri dacht dat het vandaag Chinees nieuwjaar was Wist u dat onze dendwaal zijn eigen al goed aan begint te passen aan de tenues van Hedel 4 Wist u dat onze heutse vandaag zijn boxershort was vergeten maar ook de boetepot Wist u dat onze rensel vandaag de lelijkste goal gemaak heeft uit de geschiedenis van Hedel 4 Wist u dat onze Ralf het fijner vind om met sokken te voetballen die wat kleiner zijn dan maatje 43-46.