Een nog razendere reporter hier, Matchday voor Hedel 4! Paardenmarkt zaterdag: check Paardenmarktpetten: check Dranklucht bij elke rebel: check op ralf na Tijd voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen, paardenmarktzondag en wel tegen de ongeslagen en doelpuntrijke koploper, HRC 3. Wederom een pittige opgave voor de rebellen van Hedel 4. Gelukkig waren de rebellen deze zondag in grote getalen aanwezig, maar liefst 19 stuks. Ondanks de drank van gisteren waren ook alle rebellen optijd aanwezig vandaag! Echter waren de meeste nog niet in nuchtere toestand... Tijd voor de modeshow, echter was er door de partycrew een ware metamorfose gemaakt van de kleedkamer. Zo was de box vervangen voor een grotere met mengpaneel en discolampen, een ware Hedel Bier tunnelrave!! Overigens is deze nog steeds open, een euro entree. Het was tijd voor de warming-up, waar deze keer zeer weinig gebeurde, zo struikelde nick en lars over een aantal ballen en stampte daniek een bal richting juijnenland. Eveneens het positie spel was weinig waard vandaag... een goede voorbode tegen de nummer 1. Dit werd ook duidelijk de eerste paar minuten, HRC begon meteen met ballen en gas geven tegen de muur van Hedel 4. Na enkele minuten stand houden benutte zij dan ook de kansen en maakte snel de 0-1. Alsof de rebellen hiermee wakker geschud werden, we begonnen te voetballen en het koppie te gebruiken met deze wedstrijd. Zo kregen we grip op het spel en begonnen de kansen te komen. Met een vuurpijl van Heutse richting rensel was het ook oorlog. Rensel was vandaag niet te dekken en kopte de bal keurig achter de keeper 1-1!!! Ongelofelijk, veel te veel gezopen en toch nog scoren vandaag. Echter was HRC helemaal het spoor bijster. Zo bleef hedel druk uitoefenen en liep het al snel uit naar meer. Zo struikelde kevin over zijn eigen poten in de 16 en maakte mossel de pingel, ging youtrou er met een rush doorheen en maakte rensel zijn 2e van vandaag, 4-1!!!!!!! Gaat het dan gebeuren vandaag, doorgang in de beker en eveneens de competitie waar we lekker in beginnen te draaien!! HRC prikte er nog eentje bij door wat onoplettendheid, jammer maar youtrou had vandaag ook honger naar goalen, zeker omdat mart er niet was, was het voor hem tijd om wat goalen in te halen. Tijd voor de rust met maar liefst 5-2!!!!! Heerlijke eerste helft waar we hebben laten zien wat we kunnen. Goed voetbal, veel geduld opbrengen en dodelijk zijn in de afronding. We moeten 2e helft wel scherp blijven om te zorgen dat we de 3 punten vandaag in hedel houden!! Zo begon HRC met meer druk zetten en was het zaak om alles dicht te timmeren achterin, zodat we met een counter eruit konden komen. Zeer goed en effectief was het vandaag en de rebellen bleven goed stand houden en kregen ook een aantal goede kansen. Zo kwam youtrou, rensel en lars nog in kansrijke posities. Alleen verzuimde ze alleen te scoren. Uiteindelijk was het HRC die toch nog een goal erbij prikte en zo werd de druk alleen maar groter. Ondanks dat HRC met een man minder kwam werd het alsmaar zwaarder. Zo besloot rensel dat die moe was en het tijd werd om te wisselen. Supersub danny die zijn plaats kwam vervangen. Het spel bleef op en neer golven, zo had hedel kunnen scoren maar HRC eveneens. Uiteindelijk vond de knut dat het tijd was voor bier en sloot de wedstrijd af, is het waar? Jazekers, de rebellen hebben gewonnen met maar liefst 5-3!!!!!!! Wat een klasse pot van iedereen, persoonlijk zeg ik allemaal man of the match, wat een team stond er vandaag en hebben echt laten zien waar we toe in staat zijn! Ondanks de mert zijn er deze week een aantal wist u datjes de revue gepasseerd. Wist u dat sommige rebellen beter kunnen hakken dan voetballen. Wist u dat sommige rebellen de tunnelrave beter kennen dan ons clublied. Wist u dat kevin van gameren blij is dat de VAR niet beschikbaar was. Wist u dat joey en dennis liever radler drinken dan dat ze meedoen. Wist u dat joey zaterdagavond aan de malt heeft gezeten, hij was optijd. Wist u dat danny nog steeds niet kan scoren, u mag zelf invullen op welke manier. Wist u dat Heutse van rensel geleerd heeft hoe je moet schoonspringen. Wist u dat Ralf opgegeven is voor goede tijden, slechte tijden. Wist u dat Daniek het alsmaar heeft over de tandem op links. Wist u dat HRC van het casje naar de muur is gestuurd vandaag. Wist u dat rensel steeds meer probeert op indy te lijken. Wist u dat maarten nog steeds geloofd in een dag van 36 uur ipv 24. Wist u dat we nogmaals heidi en willy nogmaals willen feliciteren met hun jubilieum! Wist u dat wij Annelies en marietje willen feliciteren met de hedelnaar van het jaar verkiezing! Wist u dat we Erik en Marcel willen bedanken voor de 2 kannen bier. Wist u dat het zeer opvallend is dat Mart niet aanwezig was vandaag... Wist u dat haas nog steeds niet door heeft dat die 2 verschillende kleuren schoenen aanheeft. Wist u dat onze rensel vandaag jarig is. Wist u dat onze dennis vandaag een foutloze wedstrijd heeft gevoetbald. Wist u dat onze joey vandaag een foutloze wedstrijd heeft gespeeld. Wist u dat onze stefan vandaag een foutloze wedstrijd heeft gespeeld. Wist u dat onze tinus vandaag een foutloze wedstrijd heeft gespeeld. Wist u dat marcel zijn hart sneller ging kloppen bij de 1-1. Wist u dat onze indy vandaag zijn plicht heeft gedaan door geen penalty te nemen. Wist u dat joey al dronken is om half 4...