Inleiding

Bij Voetbalvereniging Hedel zijn vele enthouisiaste vrijwilligers actief om het elke week weer mogelijk te maken dat er wedstrijden worden gespeeld, er iets besteld kan worden in kantine, de accomodatie er weer netjes uitziet enz. Een grote schare aan vrijwilligers is van onschatbare waarde.

Aanmelden

Vele handen maken licht werk. Nieuwe aanmeldingen zijn meer dan welkom. Of het gaat om een uurtje in de maand of een vaste klus, in iedereen schuilt een potentiele eigenschap om min of meer een onmisbare kracht te zijn voor de vereniging.

Website

Voor contact met betrekking tot de website kunt u zicht tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. richten.

Inlogformulier voor beheerders