Kleding en/of materiaalsponsor

Kledingsponsor

Uw bedrijfsnaam op het shirt, broekje of trainingspak van één van onze (jeugd)teams. Hierdoor is uw bedrijfsnaam wekelijks in Hedel, of op het voetbalveld van één van de voetbalverenigingen in de omgeving, te bewonderen. Daarnaast steunt u het betreffende elftal door hen te voorzien van kleding! Op de officiële website vernoemd als Kleding en/of materiaalsponsor.

Maatwerk

Op het gebied van kledingsponsoring zijn er diverse mogelijkheden welke wij u graag in een persoonlijk gesprek willen toelichten. We spreken hier namelijk van maatwerk, gezien de vele mogelijkheden. De mogelijkheden zijn onder andere: sponsoring compleet tenue, shirts, broeken, trainingspakken, inloopshirts, trainingsshirts, hesjes, enzovoorts.

Materiaalsponsor

Naast het sponsoren van kleding bestaat er ook de mogelijkheid om (trainings)materiaal te sponsoren. U steunt dan de vereniging door het aankopen van bijvoorbeeld ballen, pylonen of doeltjes. Materiaalsponsor is een wat meer anonieme vorm van sponsoren. U zal op de officiële website vernoemd worden als kleding- en/of materiaalsponsor.

Maatwerk

Uiteraard betreft het invullen van het pakket maatwerk. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.