In 2013 is voor het eerst binnen Voetbalvereniging Hedel het begrip Goud- en Zilversponsor geĆÆntroduceerd. Het betreft 2 varianten van het Hoofdsponsorschap en zijn de meest uitgebreide sponsorpakketten die Voetbalvereniging Hedel haar sponsors kan aanbieden. Hieronder is de samenstelling van zowel het Goud- als Zilversponsorschap beschreven.

Goudsponsor

• Het reclamebord wordt gemonteerd op het Hoofdsponsorframe, gesitueerd aan het einde van het hoofdveld (locatie van scorebord). De afmetingen van het bord zijn: 185 x 304 cm.
  • Naamsvermelding als Goudsponsor op het sponsorbord buiten de kantine.
  • Naamsvermelding als Goudsponsor met logo op de website.
  • Naamsvermelding op het officiĆ«le V.V.Hedel-briefpapier.
  • Een van de kleedkamers wordt vernoemd naar de Goudsponsor.
  • Advertentie op het TV-Scherm in de kantine.
  • Gelegenheid tot promotionele activiteiten bij evenementen.
  • Sponsor is eigenaar reclamebord.
  • Het betreft een 3-jarig contract.

Zilversponsor

• Het reclamebord wordt gemomonteerd op het Hoofd Dugout-frame (langs het hoofdveld). De afmetingen van het bord zijn: 100 x 304 cm.
  • Naamsvermelding als Zilversponsor op het sponsorbord buiten de kantine.Naamsvermelding als Zilversponsor met logo op de website.
  • Advertentie op het TV-Scherm in de kantine.
  • Gelegenheid tot promotionele activiteiten bij evenementen.
  • Sponsor is eigenaar reclamebord.
  • Het betreft een 3-jarig contract.