Welkom op de sponsorpagina van Voetbalvereniging Hedel

Op het gebied van sponsoring zijn er diverse mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een hoofdsponsorschap, shirtsponsoring, het plaatsen van een reclamebord of een advertentie op een grote tv in de kantine. In het menu aan de linkerzijde treft u de verschillende mogelijke vormen van sponsoring aan inclusief uitleg.

U zal zich misschien afvragen welke voordelen het sponsoren van Voetbalvereniging Hedel met zich meebrengt. Het antwoord hierop is duidelijk:
U toont namelijk uw lokale betrokkenheid en sponsort een club, die zowel altijd aantrekkelijk en zo goed mogelijk voetbal speelt en een bloeiende en nog steeds groeiende jeugdafdeling heeft.
Tevens sponsort u een club die zich kenmerkt door een goede organisatie en waarin vele voetballers maar ook vrijwilligers wekelijks hun vertier vinden. Daarnaast levert iedere vorm van sponsoring een stukje naamsbekendheid op.

Namens de Sponsorcommissie:

Annie van ’t Zand
Alice van Ommen (secretariaat)
Ad Roeters
Bernhard Sleeman
Patrick Kremers

Reclameborden

Bij Voetbalvereniging Hedel zijn er diverse mogelijkheden voor sponsoring viar reclameborden. Zie hiervoor het submenu van Reclameborden.