Het eerste elftal van VV Hedel was zondag 17 februari op bezoek bij GVV in Geldermalsen. Na een achterstand van 3-0 ging Hedel uiteindelijk met de volle drie punten weer naar huis. Uitslag 3-4 (3-1).

Vreugde na een doelpunt van Hedel
Foto Frank van Engelen

Klik hier om voor meer foto's van de wedstrijd te bekijken

De thuiswedstrijd tegen Buren was voor François Scheij de 200e wedstrijd als keeper van het eerste elftal van vv Hedel. De voetbalvereniging feliciteert François met deze mijlpaal en hoopt dat hij zijn sportieve verrichtingen nog lang zal kunnen voortzetten.

De winnaars van de verkoop van de meeste loten van de Grote Clubactie zijn in het zonnetje gezet. Dat zijn Sanne Belder (maar liefst 51 loten), Roan de Haas, Victor Merkx, Daan van Venrooij. Het team met de meeste verkochte loten is JO11-1, zij mogen naar Walibi.

Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Omdat Voetbalvereniging Hedel persoonsgegevens verwerkt is de AVG ook voor ons van toepassing. De vereniging heeft Frank van Engelen aangesteld als functionaris gegevensbescherming (FG). Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

Ga naar boven