Onze jeugd is weer op pad geweest om Groteclubactieloten te verkopen voor onze club. Ze hebben met elkaar 595 loten verkocht, waarvan 1.428 euro naar onze club gaat. Weer een hele mooie opbrengst. Het team dat dit jaar de meeste loten heeft verkocht is MO13-1, zij hebben met elkaar 258 loten verkocht. Omdat zij al in een nieuw tenue spelen, hebben ze allemaal een nieuwe voetbaltas gekregen.

De winnaars van de individuele prijzen zijn gewonnen door:

• Sebastiaan Bol, hij heeft 80 loten verkocht en een cadeaubon van Stehmann Sport 2000 van 75 euro gewonnen.
  • Esm√©e Dobbelsteen, zij heeft 58 loten verkocht en een cadeaubon van Stehmann Sport 2000 van 35 euro gewonnen.
  • Nova Verleg, zij heeft 36 loten verkocht en een cadeaubon van Stehmann Sport 2000 van 20 euro gewonnen.

Iedereen bedankt voor jullie inzet voor onze club en de prijswinnaars veel plezier met jullie prijzen.