Voetbalbereniging Hedel is in alle opzichten een bloeiende vereniging. Om dit ook naar de toekomst toe te kunnen blijven, zijn wij op zoek naar een aantal mensen voor de invulling van diverse activiteiten. Ouders van jeugdleden en andere clubleden die zich kunnen en willen inzetten voor onze vereniging en haar leden. Zonder vrijwilligers kan onze club niet bestaan!

Op de volgende terreinen zijn wij op zoek naar vrijwilligers:
Kantine: voor de bezetting van de bar en de keuken zoeken wij een aantal mensen die op zaterdag of zondag bereid zijn een aantal uren achter de bar te staan of in de keuken te helpen. Tijden en werkzaamheden uiteraard in overleg in te vullen.
CCA: Deze commissie organiseert gedurende het jaar een vele activiteiten, voornamelijk voor onze jeugdleden. Denk hierbij aan Sinterklaas, de clubdag, de penaltybokaal etc. Per activiteit komt de CCA een aantal keren bij elkaar.
Als je ons wil helpen, neem dan contact op met Wendy Gremmen, via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Uw hulp is niet alleen noodzakelijk maar wordt bovenal zeer gewaardeerd!