Langs deze weg vragen wij jullie of er ouders zijn die ons willen meehelpen om het voetbalkamp van VV Hedel in 2018 te organiseren. De teams die hieraan mogen deelnemen zijn JO8-JO9-JO11-JO13 en MO13. Momenteel zijn er nog maar 2 actieve bestuursleden aanwezig die het kamp willen organiseren.

Het zou jammer zijn als dit leuke evenement na 20 jaar niet meer kan plaatsvinden, omdat het met 2 personen onmogelijk is om zoiets te organiseren. We zijn op zoek naar 2 a 3 personen die bereid zijn om te helpen dit voetbalkampweekend mede te organiseren. Zijn er geen aanmeldingen dan kan het voetbalkamp helaas niet doorgaan. We weten dat er veel jeugdleden teleurgesteld zullen zijn als het niet doorgaat. Wij als bestuur doen het ook voor hen als een leuke afsluiting van een heel voetbalseizoen.
Als er voor 1 december 2017 geen nieuwe aanmeldingen zijn, gaat het kamp definitief niet door. Hebben we je interesse gewekt of heb je hier nog vragen over neem dan contact op met een van de onderstaande bestuursleden:

Antje Geurts  06-81519583
Rita Buitenhuis 06-37347773