Beste families,

De 12e editie van het familietoernooi van VoetbalVereniging Hedel zal dit jaar plaatsvinden op zondag 21 mei. Net als vorig jaar hebben we besloten om dit jaar 7 tegen 7 op half veld te gaan voetballen. De spelregels vind je hieronder. Ons motto blijft daarentegen ongewijzigd: Meedoen is belangrijker dan winnen!

Families kunnen zich nog inschrijven t/m 14 mei.

De (spel)regels:

·         Voor een gewonnen wedstrijd krijg je 2 punten, bij gelijkspel 1 punt.
·         Er moet per se minimaal 1 vrouw in het veld staan, zo niet dan 1 punt in mindering. De scheidsrechter houdt dit in de gaten.
·         Er mag maximaal 1 introducee op het veld staan.
·         Er mag doorlopend worden gewisseld.
·         De wedstrijden duren 1x 20 minuten. Er wordt dus niet gewisseld van speelhelft.
·         Na elke wedstrijd neemt ieder team 5 strafschoppen. Bij een gelijke stand in de poule zijn het aantal gemaakte strafschoppen doorslaggevend en niet het doelsaldo.
·         We doen niet aan buitenspel.
·         Verder gelden de normale KNVB-spelregels.
·         Bij onsportief gedrag wordt een team meteen gediskwalificeerd.
·         Het inschrijfgeld bedraagt per team € 30,- en dient bij aanvang van het toernooi betaald te worden.

Laten we er met zijn allen wederom een gezellig toernooi van maken!

Met vriendelijke groet,

Het familietoernooicomité,