Voor het seizoen 2017-2018 zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris jeugd. De taken bestaan onder andere uit:

• Vaststellen en publiceren competitieprogramma op de website
  • Organiseren van oefenwedstrijden op aanvraag
  • Zorgdragen voor de planning veld- en kleedkamerindeling
  • Coördineren van oefen- en (beker)wedstrijden op speeldagen
  • Communiceren van afgelastingen naar betrokkenen
  • Onderhouden van contacten met de KNVB, collega-verenigingen en andere instanties betreffende (oefen)wedstrijden en scheidsrechterzaken
  • Inschrijven van teams op basis van de teamindelingen (1x per jaar)

Als wedstrijdsecretaris jeugd ben je lid van het jeugdbestuur, heb je affiniteit met voetbal kun je goed kunnen organiseren.
Heb je interesse, neem dan gerust contact op met Ben Palmen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-21151422 zodat hij de functie eventueel verder kan toelichten.

Met sportieve groet,
Het jeugdbestuur (Marcel van Rangelrooij, Sebastiaan Scheij, Ceriel Geurts en Ben Palmen)