11 december 2016 - Er werd weer eens een voorwedstrijd gespeeld voordat ons eerste elftal aan zou gaan treden. Een mooie activiteit wat te lang geleden is. Maar dat willen we als CCA weer actief op gaan pakken na de winterstop.

Dit keer waren het onze mini's (JO7-1) die het op gingen nemen tegen de mini's van Ophemert. Beide teams hadden er zin in, het weer was lekker en ook de nodige ouders en grootouders waren aanwezig. En natuurlijk gingen de spelers van het 1e elftal het jongste team van onze club ook even aanmoedigen.

Wat betreft de doelpunten ging het niet gelijk op (Hedel was duidelijk sterker) maar qua enthousiasme, voetbalplezier en inzet waren de teams zeker aan elkaar gewaagd. Hedel juichte bij elk doelpunt en Ophemert trapte telkens met even veel zin weer af en gingen er weer voor. Door die inzet en werklust scoorden ook zij hun doelpuntje. Terechte trots en blijdschap!

En hoe mooi is het om te zien als Ophemert wil ingooien, maar de scheidsrechter beslist anders, dat de bal vriendelijk aan Hedel wordt gegeven, zonder weerwoord op elkaar of op de scheids of dat de bal wordt weggetrapt. Natuurlijk kunnen deze mini's van Hedel en Ophemert nog veel leren op voetbalgebied van de oudere jeugd en senioren. Maar op sportief gebied en gewoon genietend van "het spelletje voetbal" kunnen zij nog veel leren van de mini's.

Na een "zware pot" allemaal de kantine in voor frietjes met een snack. En dan het grote moment.... het veld betreden, hand in hand met de spelers van je eigen 1e elftal. Hedel bij Hedel en Ophemert bij Ophemert. De gezichtjes stralen. Goud waard. En ook aan de 1e elftal-spelers zie je dat dit een mooi moment is. Sommige van hen weten nog goed hoe mooi dit was toen zij zelf hand in hand het veld op mochten toen zij klein waren. Als laatste allemaal samen op de foto (naast onze fotograaf is de lokale pers van ouders massaal toegestroomd), dan lekker douchen en moe maar voldaan naar huis.

foto's Hedel 1 - Ophemert 1 (senioren)