De jeugd van vvHedel is weer fanatiek aan de slag gegaan om Grote ClubActie loten te verkopen. Dit heeft geresulteerd in de verkoop van 730 loten, waarvan 1.744,80 naar onze club gaat.

Bij vvHedel is het al jaren traditie dat het team dat de meeste loten verkoopt een nieuw voetbaltenue krijgt en dit jaar krijgen de 3 jeugdleden die de meeste loten hebben verkocht ook een mooie prijs. Zaterdag 25 november zijn de winnaars bekendgemaakt. Het was tot op het laatst een spannende strijd, maar het jeugdteam JO11-3 (E3) is met de nieuwe voetbaltenues aan de haal gegaan.

Sebastiaan Bol heeft alleen al 60 loten verkocht en heeft een cadeaubon van Sport 2000 Stehmann van 75 euro gekregen, Esmée Dobbelsteen heeft 51 loten verkocht en kreeg een cadeaubon van 35 euro en Harley van den Beemt heeft 38 loten verkocht en kreeg een cadeaubon van 20 euro. Al met al een zeer geslaagde actie voor onze club, waarvoor we iedereen heel erg willen bedanken.